zondag 31 augustus 2014

LG G3 review en wel telefoonhoesje past er bij?


De LG G3 is een van de beste smartphones die tot heden is gemaakt. Een ongelofelijk heldere scherm en razendsnelle processor.

Een nieuwe menustructuur

Velen klaagden dat de G2 een niet fijn werkend menu structuur had. De interface is goed op vooruit gegaan en alle icoontjes zijn opnieuw gemaakt.




Behuizing

Het metalen behuizing van de LG g3 voelt hoogwaardig van kwaliteit aan en voldoet zeker aan de verwachtingen van een premium smartphone.


Camera

De 13 megapixel camera is goed genoeg voor alledaagse foto’s. Tegenwoordig zijn er betere cameras te vinden op een smartphone en dus is dit niet iets speciaals. Hij maakt foto’s, maar daar is dan ook alles mee gezegd.


Scherm

De scherm van de G3 is enorm en soms kan je jezelf wel afvragen of dit nog een mobiele telefoon is, of een tablet van klein formaat. De scherm produceert mooie beelden en met het grote scherm is het zeker fijn om filmpjes en andere applicaties te gebruiken.


Batterijklep

Vele telefoonmodellen hebben een behuizing waar je de achterkant niet meer open kan maken zonder een schroevendraaier. Bij de G3 hebben ze de achterkant zo gemaakt dat die te openen is, en dus ook de batterij makkelijk is te vervangen als die ooit stuk gaat. Het nadeel is wel dat je het wel een beetje voelt dat de telefoon iets minder robuust aanvoelt dan een telefoon waar alles is vast geschroeft.


Performance

Wat op papier staat, klinkt alles goed. Nieuwste processor en alles erop en eraan. Maar bij gebruik, voel merk je al gauw een kleine vertraging bij je vinger bewegingen. Deze vertraging is niet op te merken bij andere premium toestellen zoals de iphone 5s en HTC one m8.

Wellicht is dat wel op te lossen met een software update, maar wat ik nu zie, is het beneden peil.


Batterij

De batterij gaat redelijk lang mee. Voor alledaagse telefoongesprekken, mailen en smsen, gaat het toestel lang mee. Zodra je video’s gaat bekijken, loopt de batterij snel leeg. Aangezien ik niet erg veel video’s bekijk, vond ik dat de batterij het lang genoeg uithoud. Denk aan 30% batterij niveau aan het einde van de dag.


De concurrenten

Als je op het punt staat te overwegen om een nieuw toestel te kopen en je wilt het beste van het beste hebben, hebben we een lijstje met concurrenten opgesteld:


Samsung galaxy S5

Een krachtige toestel, een goed Super AMOLED display waar kleuren goed uitkomen. De resolutie van de S5 is wel iets lager dan de LG G3. Het design is persoonlijk, maar ik vind de G3 een mooier design hebben. De S5 is wel waterdicht, dat voor sommigen een grote pluspunt kan zijn.


HTC one M8

Dit is door velen gezien de beste telefoon tot nu toe. De metalen constructie is verbluffend en de gebruiksvriendelijkheid is ook zeer goed te noemen. De foto’s zijn net iets mooier dan de G3 en het design van de HTC m8 is velen malen beter dan de G3. Als je veel waarde hecht aan specificaties en kracht, is de G3 nog wel een goede keus.


Iphone 5s

Het verschil tussen beide telefoons is groot: De een is klein en compact en de ander gigantisch. Lg zegt dat de retina scherm van de iphone zijn beste tijd heeft gehad. De 5s bestaat ook al een tijdje en ik denk dat de iphone 6 straks natuurlijk met een verbetering komt.Als je de G3 met de 5s vergelijkt, is de G3 op veel fronten sterker, zoals geluidskwaliteit, snelheid, schermkwaliteit. Als je twijfelt tussen de 5s en de G3, is het misschien raadzaam om op de iphone 6 te wachten die binnen enkele maanden uitkomt.


Sony Xperia Z2

De schermkwaliteit van de Z2 is beter en gebruiksvriendelijkheid is vergelijkbaar met de G3. Eigenlijk zijn alle specificaties aan elkaar gewaagd. Als u tussen beide toestellen twijfelt, kunt u het beste beide toestellen uitproberen in de winkel.


iPhone 6 Plus hoesjes



Natuurlijk moet je je toestel goed beschermen met een telefoonhoesje. Deze zijn niet overal even goed en soms zijn ze erg prijzig. Ik heb mijn iphone 6 plus hoesje ook bij een bekende webshop, my-icover.nl gekocht.

zaterdag 30 augustus 2014

Heb je een telefoonhoesje nodig voor je smartphone?


Ben je weleens bij mensen thuis geweest waar ze de afstandsbediening met folie bedekken? Of zelfs de bankstellen bedekken met plastic, niet omdat het oude bankstellen zijn, maar om het schoon te houden. Deze mensen zullen gegarandeerd ook een stevig hoesje hebben voor hun mobieltje.


Mensen houden van gadgets, sommige mensen zullen alles aan doen om deze apparaten schoon te houden, dat ze altijd net zo nieuw blijven als het toen aangeschaft is. Daar is helemaal niets mis mee. Ik ben blij dat er nog mensen zijn die waarde hechten aan zijn spullen en niet alles zien als wegwerp artikelen.




Nu de vraag:


Heb ik een telefoonhoesje nodig?


Het antwoord is voor ieder anders. Ik ben zelf iemand die niet vaak iets uit mijn handen laat vallen en ben van mening dat ik toch een hoesje nodig heb voor de paar keer dat het toch gebeurt. Ik ben ook iemand die het erg zonde zou vinden als mijn gsm kapot zou vallen. Ik koop nooit een verzekering bij mijn nieuwe telefoon, dus ik vind het persoonlijk voor mezelf wel nodig.


Er zijn mensen die een duur toestel kopen en gelijk verzekeren tegen diefstal en alle soorten schade.

Ik heb ooit een vriend gezien die zijn iphone liet vallen. Aan zijn gezicht af te lezen vond hij het niet erg. Ik vroeg hem of hij het niet zonde vond als hij stuk zou gaan. Zijn antwoord was: Dan ga ik naar de winkel en krijg ik gelijk een nieuwe mee.

Je zou denken, iedereen moet zijn toestel verzekeren. Als je uitrekent hoe duur het eigenlijk wel niet is, zal je toch 2 keer nadenken. Het aanschaffen van een verzekering is soms na 2 jaar 1,5 keer duurder, dan dat je een toestel koopt zonder verzekering. Dus met andere woorden: Als je voorzichtig bent met je smartphone, hou je een flinke zakcentje aan over.


Natuurlijk zijn er ook mensen bij die gewoon alles laten vallen, die zullen er goed aan doen om gewoon een verzekering te nemen.


Verschillende soorten iPhone hoesjes


Je hebt hoesjes die je telefoon extreem goed beschermen, dat je niet bang hoeft te zijn voor val schade. Ook heb je design telefoonhoesjes waar de focus ligt op het model en de print.


Ik zelf hou van leuke smartphone hoesjes met een leuke print en niet al te dik. Zoals ik al zei, ben ik niet iemand die mijn telefoon rond laat slingeren en zelden laat vallen. Zo bescherm ik wel mijn telefoon tegen krassen en lichte stoten. Altijd beter dan geen hoes denk ik maar. De telefoon wordt er niet dikker van en daar gaat het mij ook om.


Als je een hoesje zoekt, koop ze dan online. Bijvoorbeeld bij www.my-icover.nl

Het is een betrouwbare webshop met een grote aanbod hoesjes.




Kopen van telefoonhoesjes - welke is goed?


Hoesjes voor mobiele telefoons zijn gemaakt om je gsm tegen schade te beschermen, zoals vallen, stoten en krassen.

Je hebt vele verschillende soorten smartphonehoesjes. Zo heb je bijvoorbeeld flipcovers, dat zijn “boekjes” en je hebt ook in een verticale vorm waar je de flap verticaal open doet. Achterklepjes en inschuif hoesjes zijn ook bekend. Deze hoesjes zijn vaak niet meegeleverd bij een nieuw toestel, maar worden apart verkocht.

Het groter worden van de smartphone is voor velen een probleem. Vooral voor de mannen, die doen immers hun mobieltje in de broekzak. De trend is een steeds groter scherm waar je facebook en andere apps op kunt gebruiken. Zo wordt er weleens een hoesje bij aanschaf meegeleverd om de telefoon aan je riem vast je maken. Vele mannen zullen er zeker blij mee zijn.

Men gebruikt een telefoonhoesje lang niet alleen maar voor het beschermen van de smartphone meer. Deze groep mensen zijn vaak de jongeren die liever een leuke telefoon hebben dan een goed beschermde, maar dikke omhulsel om de telefoon heen. Voor deze groep consumenten is dus een mooie uitstraling het belangrijkste. Voor de wat volwassenere mensen zijn er mooie lederen hoesjes. Vaak wel imitatie leder, maar van de kwaliteit sta je toch wel versteld van. Als je weleens koopt op het internet, zul je versteld staan van de vele soorten telefoonhoesjes. Vaak in de winkel van een stad vind je toch minder leuke hoesjes, omdat de winkel ruimte beperkt is en richten ze meestal op de standaard uiterlijk telefoonhoesjes.

Hoesjes voor de telefoon worden niet alleen gemaakt door de telefoon bedrijf zelf. Vaak tijd er talloze bedrijven die accessoires maken voor smartphones. Wat ik gemerkt heb is dat het verschil in kwaliteit van hoesjes van een officiƫle dealer of van een derde partij accessoires webwinkel weinig verschilt. Het grote verschil is de prijs. In de winkel van de officiƫle merk, betaal je gauw een bedrag voor een etentje voor twee voor een telefoon hoesje. Gelukkig zijn er online winkels waar je tegen een leuke prijs een heel leuk hoesje kan bestellen.

Ik vind het belangrijk dat een telefoonhoesje goed beschermd is tegen krassen, omdat ik eigenlijk het toestel nooit laat vallen. In de jaren dat ik een mobiel gebruik, is het nooit voorgekomen dat ik hem heb laten vallen, dus in dat opzicht ben ik erg voorzichtig mee en gebruik ik een dun hoesje die me aanspreekt. Zo bescherm ik de telefoon toch tegen krassen en heb ik een leuke cover.


Als je nog op zoek bent naar een leuk telefoonhoesje, moet je een kijkje nemen op de website van Gajetto. Ze zijn een klein webwinkel met veel leuke hoesjes voor iedereen. Ook hebben ze een goede kwaliteitscontrole zodat alle hoesjes die ze verkopen van goede kwaliteit zijn.

Al mijn hoesjes komen daar vandaan en ik ben zeer te spreken over My-iCover.




donderdag 14 augustus 2014

Welkom op mijn blog!

Hallo!

Ik ben begonnen met bloggen over leuke telefoonhoesjes. Ik hou van deze frontjes en wil graag met jullie
delen wat de trends zijn. Natuurlijk zullen ook posts komen die gerelateerd zijn aan smartphone hoesjes, maar voornamelijk hierover. Ik hoop dat je terug komt wanneer ik meer geschreven hebt!

Tot gauw!

Kees